Zoeken

Vergelijken

Veilig

Vertrouwd

Welkom bij Hangmat-discounter.nl

Op zoek naar een hangmat, een hanging-chair of een loungebed of loungechair? Op deze vergelijkingssite vind je deze artikelen. Je hoeft dus niet naar deze artikelen te zoeken in een winkel of op diverse websites. Hier vind je immers meer dan 900 verschillende artikelen. Het zijn artikelen die worden aangeboden door diverse webshops. Hier vind je zeker de hangmat waar je naar op zoek bent.

Zoek een artikel met het keuzemenu

Heb je weleens vaker vergelijkingssites bezocht? Dan weet je dat je het keuzemenu onder Maak uw keuze kunt gebruiken om te zoeken naar een bepaald artikel. Onder maak uw keuze worden verschillende artikelen vermeld. Je ziet direct dat je kunt via deze vergelijkingssite accessoires, hanging chairs, loungebedden en lounge chairs kunt bestellen. Bestellen van hangmatten is ook mogelijk. Een eerste pagina met te bestellen hangmatten wordt getoond als je onder Maak uw keuze op Hammock klikt.

Zoeken naar een hangmat

Je besluit om op zoek te gaan naar een hangmat. In het keuzemenu DD Hammock is een Engels bedrijf dat onder andere is gespecialiseerd in survival hangmatten. Na het klikken op Hammock verschijnt er een nieuw menu. Je kunt kiezen uit verschillende soorten hammocks, verschillende hangmatstandaarden en verschillende hammocks met standaard. Stel je bent op zoek naar een hammock voor twee personen. Door in het keuzemenu onder Maak uw keuze te klikken op Hammock 2 Persons verschijnt er een eerste pagina met hammocks voor twee personen in beeld.

Zoeken naar een hangmat met een bepaalde kleur

Stel je bent inderdaad op zoek naar een hammock voor twee personen. Je hebt met behulp van het keuzemenu de juist webpagina gevonden. Ben je op zoek naar een rode tweepersoons Hammock? Selecteer dan onder Alle kleuren de kleur rood. Er verschijnen nu uitsluitend rode Hammocks in beeld.

Zoeken naar een hammock met een bepaalde prijs

Stel je bent op zoek naar een hammock Family. Je kunt maximaal € 100 besteden. Klik in het keuzemenu op Hammock Family. Vervolgens klik je onder Alle prijzen op van € 75 tot € 100. Uitsluitend hangmatten in die prijsklasse verschijnen er dan in beeld.

Op zoek naar de goedkoopste Hammock Family? Klik dan op Sorteer op… en vervolgens op Prijs Laag > Hoog. De goedkoopste hangmatten worden dan het eerste getoond. Klikken op Prijs Hoog < Laag kan natuurlijk ook. Dan worden de duurste hangmatten het eerste getoond.

Het kopen van van een schommelstoel

Stel je hebt op deze vergelijkingssite gezocht naar een schommelstoel. Je hebt de verschillende schommelstoelen met elkaar vergeleken. Dat is heel goed mogelijk dankzij de duidelijke afbeelding en de uitgebreide omschrijving. Je overweegt om de bruine schommelstoel van het merk Vivere uit de Wave serie aan te schaffen. Door te klikken op Meer informatie kun je de  hele omschrijving lezen. Ook kom je meer te weten over het gebruikte materiaal. Besluit je om de stoel te bestellen? Door te klikken op Naar aanbieder kom je terecht op de website van de webwinkel. Daar vind je nog meer informatie over de schommelstoel. Uiteraard kun je de schommelstoel daar ook bestellen.

Onze 8 meest bekeken artikelen

'Rainbow' Basic Hangstoel - Veelkleurig - Tropilex ®

'Rainbow' Basic...

 
Prijs: € 89.00

Meer informatieNaar aanbieder
'Complete' Black Hangstoelophanging - Zwart - Tropilex ®

'Complete' Black...

 
Prijs: € 23.00

Meer informatieNaar aanbieder
'Complete' White Hangmatophanging - Wit - Ecru - Tropilex ®

'Complete' White...

 
Prijs: € 28.00

Meer informatieNaar aanbieder
'Organic' Mocca Hangstoel - Bruin - Tropilex ®

'Organic' Mocca...

 
Prijs: € 89.00

Meer informatieNaar aanbieder
'Complete' White Hangstoelophanging - Wit - Ecru - Tropilex ®

'Complete' White...

 
Prijs: € 23.00

Meer informatieNaar aanbieder
Hangstoel 'Comfort' Bordeaux - Tropilex ®

Hangstoel...

 
Prijs: € 99.00

Hangstoel 'Comfort' Bordeaux - Tropilex ®

Meer informatieNaar aanbieder
'Mexico' Rainbow Hangstoel - Veelkleurig - Tropilex ®

'Mexico' Rainbow...

 
Prijs: € 99.00

Meer informatieNaar aanbieder
'Rope' Natura Hangstoel - Wit - Ecru - Tropilex ®

'Rope' Natura...

 
Prijs: € 99.00

Meer informatieNaar aanbieder